Ezeket valóban érdemes megfogadni 2015-ben is

Ezeket valóban érdemes megfogadni 2015-ben is
Nem mondunk vele újdonságot, hogy az újévi fogadalmakat sokkal könnyebb megkötni, mint megtartani. Ha azután sem szeretne felhagyni a 2015-re megfogalmazott céljaival, hogy kiseperte a konfettit, akkor idén fogadjon meg legalább egyet az alább felsoroltak közül és ragaszkodjon is hozzá az egészséges élet jegyében.

Járjon fürdőbe
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Magyarországon szinte minden bokor mögött találunk - nem is akármilyen - fürdőt. Élvezzük ki a gyógyvizek áldásos hatását és pihenjük ki magunkat rendszeresen valamelyik fürdőben. Termálvizeink nem csak gyógyításra, hanem megelőzésre is kiválóan alkalmasak.

Szaunázzon
Szinte minden fürdőben és a legtöbb konditeremben is van lehetőség szaunázásra. Érdemes minél gyakrabban kihasználni ezt a lehetőséget, ugyanis a szaunázás immunerősítő, méregtelenítő hatása segít elkerülni a náthát és az influenzát és még a bőrünket is szebbé varázsolja.

Mozogjon többet és spóroljon
Sétáljon vagy járjon biciklivel a munkahelyére. Így a környezeti ártalmat is csökkenti, pénzt is spórol és még a heti testmozgás egy részét is letudja.

Aludjon többet
Nem mondunk újat vele, hogy egy jó alvás csodákat tehet mind a hangulatunkkal, mind a kinézetünkkel. Azonban az alvásnak számos egyéb pozitív egészségügyi hatása van. Az alváshiány összeköthető az elhízással és a kettes típusú cukorbetegség kialakulásával is. Továbbá memóriánk számára is elengedhetetlen a szunyókálás.

Utazzon
Egy jó kis utazás öröme és élményei sokáig elkísérnek a mindennapokban is. Könnyű megragadni a szokásos rutinunkban, az utazás pedig anélkül zökkent ki minket ebből, hogy bármilyen drámai változást kellene eszközölnünk az életünkben. Az új környezet feltölt és megfiatalít minket.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír