Téli édes kettes: hogy a hidegben is égjen az a tűz

Téli édes kettes: hogy a hidegben is égjen az a tűz
Bár a téli időszak elsősorban a karácsonyról szól, mégsem szabad a vásárlási láz hevében elhanyagolni szeretteinken, legfőképpen kedvesünket. A zord időben keresve sem találhatnánk ideálisabb megoldást párkapcsolatunk „felmelegítésére” egy termálvizes, szaunázós romantikus hétvégénél.

Az édes kettesben töltött időt úgy tehetjük igazán emlékezetessé és személyre szabottá, ha alaposan átböngésszük a különböző szálláshelyek pároknak szóló ajánlatait, illetve az extra szolgáltatásokat is. Számos helyen van lehetőség páros kezelésekre, lehet az masszázs vagy esetleg valamilyen egyéb fürdőkezelés is. Akkor sincs probléma, ha nem szeretnénk feltétlenül sülve-főve együtt lenni. Külön-külön is kiélvezhetjük egy kicsit a wellness áldásos hatásait. Míg egyikünk frissítő arckezelésen vesz részt, addig a másikunk kap egy kellemes talpmasszázst, így relaxáltan mehetünk majd közösen a forró vízbe.

Exkluzív élmények
Ha valami igazán exkluzívat szeretnénk, béreljük ki kettőnknek a szaunát vagy a jakuzzit. A hotelekben erre természetesen a késő esti időszakban van lehetőség, de hát az éjszakai óráknál kevés jobb időpont van egy kis közös romantikázásra. Az is biztosan felejthetetlen élmény lesz, ha elmegyünk egy romantikus lovaskocsikázásra. Ha szerencsénk van, a hó is lehullik, és együtt szelhetjük át a csodás fehér tájat.

Könnyedebb megoldások
Vannak azonban egyszerűbb módszerek is, hogy emlékezetessé tegyük a hétvégét. Kérhetünk pezsgős reggelit, hogy luxus hangulatban induljon a nap. Vagy rendelhetünk estére valamilyen meglepetés bekészítést párunknak, lehet az virág, valamilyen gyümölcs vagy csokoládé, de akár egy üveg bor, illetve pezsgő is. Szintén a könnyedebb megoldások közé tartozik, ha részt veszünk egy gyertyafényes éjszakai fürdőzésen vagy valamilyen különleges szauna ceremónián. Fontos néha kizökkenni a hétköznapi rutinból, ne hagyjuk, hogy a zord téli időjárás a kapcsolatunkat is lehűtse.

Néhány tipp, hogy mely szálláshelyeken érezhetjük igazán különlegesenek a kettesben eltöltött időt:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír