Pancsoljon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben Mórahalmon (1 db teljes árú belépő)

4.800 Ft
3.290 Ft
31%
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő egyre szélesebbre tárja kapuit. A gyermekfürdőnek és szaunavilágnak köszönhetően mára az intézmény egy igazi családi fürdővé vált, egy olyan többgenerációs intézménnyé, ahol egész évben, a család minden tagja egyaránt gyógyulhat, pihenhet és kikapcsolódhat. A teljes árú fürdő belépőjegy 1 fő részére 1 alkalomra érvényes.
Ennyi vásárolható
még ezen az áron:
1 csomag

Leírás és Paraméterek

Nyáron 21 medence áll a vendégek rendelkezésére, a téli hónapokban pedig 16 medencét (14 fedett és 2 szabadtéri medence) használhatnak. Az országosan is egyedülálló szaunapark - összesen 11 szaunával és a hozzá relax medencetérrel - tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára. A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel, 15.000 m2-es parkosított zöldfelületével nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyok igényeit is maximálisan kielégíti. A településen ma már megtalálható mindaz, amivel egy igazi fürdővárosnak rendelkeznie kell: nagyhatású gyógyhatású termálvíz, színvonalas gyógyászati-, és wellness kezelések, kényelmes szálláshelye, ízletes ételek és homoki borok, színes kulturális rendezvények és számos élményt nyújtó látványosság a környéken.

A gyermekfürdőnek és szaunavilágnak köszönhetően mára az intézmény egy igazi családi fürdővé vált, egy olyan többgenerációs intézménnyé, ahol egész évben, a család minden tagja egyaránt gyógyulhat, pihenhet és kikapcsolódhat.

A speciálisan gyermekek számára tervezett, több mint 3 ezer négyzetméteres élményfürdő családcentrikus jelleggel került kialakításra. A gyermekfürdő egyik fő eleme a többszintű kalandmedence, melyen helyenként csak szigeteken, lépcsőkarokon illetve hidakon lehet keresztüljutni és az élményelemek teljes tárháza - sodrófolyosó, vízesés fal, pezsgőpadok, dögönyözők, buzgárok, stb. - megtalálható benne. A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt.

A kisgyermekek számára perem- és akadálymentesen alakítottak ki medencét, amely egyenletesen mélyül 30 centiméterre, míg a bébik számára kialakított medence 0-15 centiméter közötti. Elhelyezésüknek köszönhetően az anyukák és apukák a jacuzziból tökéletesen ráláthatnak gyermekükre. A családcentrikus szemlélet jegyében játszóház, pelenkázó és teakonyha is helyet kapott az épületben.

Nyári időszakban egy belépővel az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

- 14 fedett medence,
- 7 db szabadtéri medence,
- 8 db szauna,
- 2 db beltéri csúszda,
- 1 db szabadtéri családi csúszda

Téli időszakban a szabadtéri csúszda nem üzemel, kültéri medencékből pedig 2 db áll a vendégek rendelkezésére.

A teljes árú fürdő belépőjegy 1 fő részére 1 alkalomra érvényes.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő fürdőbelépő 2025. február 28-ig használható fel.

Felhasználható eddiginformation_mark 2025.02.28.
Innen került az orango.hu oldalra termalfurdo.hu
Régió Dél-Alföld
E-mailben is kérhetőinformation_mark Igen
Családbarát Igen

Ehhez hasonlóak még:

Fürdőzés Agárdon (2 db teljes árú belépő)

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő
11.200 Ft 7.900 Ft