Forróság a köbön: mit vigyünk egy romantikus hétvégére?

Forróság a köbön: mit vigyünk egy romantikus hétvégére?

Nyakunkon a Valentin-nap, ami idén még szombatra is esik, így biztosan sokan döntenek úgy, hogy az egész hétvégét "feláldozzák" a romantika oltárán. Nézzük, mi mindenre lehet szükségünk, ha útnak indulunk egy szerelmes hétvégére kedvesünkkel.

Csábító ruha
Nem kell egész hétvégén magas sarkúban és mini ruhában rohangálni, hiszen egy közös hétvége a pihenésről és a nyugalomról is szól, azonban nem baj, ha van nálunk néhány csinosabb darab is.

Párunk kedvenc parfümje
Ahhoz, hogy igazán vonzóak legyünk, az illatokról sem szabad megfeledkezni. Mindenképpen csomagoljuk el azt a parfümünket, melyet párunk a legjobban szeret.

Romantikus zene
Ha a viselettel végeztünk, jöhetnek a hangulatért felelős elemek. Nehéz elképzelni a hétvégét romantikus zenei aláfestés nélkül. Már indulás előtt állítsuk össze kedvenc szerelmes számaink listáját és vigyük magunkkal a laptopon, a telefonunkon vagy bármilyen egyéb számunkra szimpatikus formában. Ne feledkezzünk meg a közös dalainkról sem!

Gyertyák
A gyertyák kihagyhatatlan elemei egy romantikus hétvégének. Ne hagyjuk azonban otthon a gyufát vagy az öngyújtót sem, ha nem tudjuk meggyújtani a gyertyát, akkor nem volt túl sok értelme elcipelni... Gondoljunk a biztonságra is, vigyünk magunkkal kis tányérokat, amit a gyertyák alá helyezhetünk, így elkerüljük a tűzveszélyes helyzeteket és azt is, hogy a romantikázás után viaszt kelljen takarítanunk.

Masszázs olaj
Bár gyakorlatilag minden szállodában kérhetünk masszázst, akár még párosat is, dönthetünk úgy, hogy inkább a szobában maradunk és egymást masszírozzuk meg. Ehhez jól jön, ha van nálunk masszázsolaj vagy egy kis testápoló.

Nasi
A reggelit és a vacsorát biztosan nem hagyjuk ki, azonban előfordulhat, hogy a nap további részében nem igazán lesz kedvünk elhagyni romantikus menedékünket. Erre az esetre sem árt felkészülni, vigyük magunkkal kedvenc nasinkat és innivalónkat, hogy ne kelljen egy bevásárlás miatt elhagyni kuckónkat.

Az alábbi szállodákat ajánjuk Valentin-napi ajándékba vagy egy kis romantikus elvonuláshoz:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír