Ilyen izgalmakat rejt egy páros masszázs

Ilyen izgalmakat rejt egy páros masszázs

Mindjárt itt a Valentin-nap, így biztosan sokan fontolóra veszik, hogy beneveznek egy páros masszázsra. Igazán izgalmas és egyben kényeztető programnak hangzik, nézzük, mire számíthatunk a kezelés alatt.

Ha még sohasem volt páros masszázson, akkor egy igazán emlékezetes spa élményt hagyott ki eddig az életéből. Ha megosztunk szerelmünkkel egy ilyen pihentető és emlékezetes alkalmat, az különleges kötődésre ad lehetőséget.

A pároknak szóló masszázs többnyire egy privát szobában zajlik, a masszázságyak egymás mellett helyezkednek el, a vendégekkel pedig két külön terapeuta foglalkozik párhuzamosan. A páros masszázs mellett a legtöbb helyen igénybe vehetünk egyéb spa szolgáltatásokat is: a pezsgőfürdőt, a pihenő területeket, esetleg a szaunát is. Olyan speciális páros masszázzsal is találkozni, mely során pezsgővel, csokoládéval vagy gyümölccsel is kedveskednek. Általában minden kezelést konzultáció előz meg a terapeutával, amikor át lehet beszélni a célokat és a vendégek feltehetik az esetleges kérdéseiket. Ezek után a masszőr elhagyja a szobát egy rövid időre, hogy a „páciensek” kényelmesen le tudjanak vetkőzni, majd feküdni a masszázs asztalra lepedővel letakarva.

A páros masszázs arra is kiváló alkalom lehet, hogy életünk szerelmét bevezessük a masszázsok izgalmas világába. Sokan, akik nem szoktak masszíroztatni, nem szívesen próbálkoznak vele egyedül, de arról meg lehet őket győzni, hogy ketten induljunk neki a programnak. Mindkét masszázs egyszerre, az előre megadott időben fog véget érni. A masszőr jelezni fog, ha befejezte a kezelést, hagy időt a felöltözésre, és még az is lehet, hogy kellemes frissítővel vár minket, mikor kilépünk a szobából.

A páros masszázs tökéletes Valentin-napi program, főleg így hogy idén akár az egész hétvégét a romantika jegyében tölthetjük, hiszen február 14. szombatra esik.

Az alábbi szállodákat ajánjuk Valentin-napi ajándékba, egy kis romantikus elvonuláshoz vagy akár a páros masszázs kipróbálásához:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír