Így használhatja fel a hűségpontjait

Ha Ön már vásárolt, és közben, vagy azt megelőzően regisztrált az orango.hu oldalon, akkor rendelkezik hűségpontokkal is. Megmutatjuk, ez mire jó és hogyan használható.

Mi a hűségpont?

Minden vásárlás során alapértelmezetten a vételár 1%-át jóváírtuk hűségpontok formájában. A rendelésről szóló visszaigazoló e-mailben a vételár alatt található, hány hűségpontot ért  a vásárlás. A pontokat a későbbi vásárlások során lehet felhasználni, minden pont 1 Ft-ot ér, azaz a korábbi vásárlások összértékének 1%-a használható fel.

Honnan tujda, hány hűség ponttal rendelkezik?

Belépés után a fiókjában láthatja lefelé görgetést követően. A Belépés gombot a képernyő jobb felső sarkában keresse!

A felhasználás módja

A hűsépontokat a vásárlás során a megrendelés 4. lépésében, a fizetési mód kiválasztásánál lehet beváltani.

A rendekezésre álló pontok egy csúszkán jelennek meg. A négyzet jobbra húzásával adható meg, hány hűségpontot szeretne felhasználni. A csúszka alatt megjelenik, mennyit kell fizetnie a hűsépontok felhasználását követően. Ld. a lenti ábrán.

A vásárlás során bármennyi hűségpont felhasználható és az új pontok az eredeti összeg alapján kerülnek kiszámításra. Tehát, ha 43.000 Ft-ért vásárlolt, de felhasznált 500 hűségpontot, a fizetendő 42.500 Ft, de nem 425, hanem 430 hűségpontot írunk jóvá a vásárlás során.

Kérdés esetén az itt látható elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésre.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír