Ha szeretné mindig megkapni értesítéseineket, hírleveleinket

Bár minden e-mail és hírlevél küldéssel kapcsolatos szabályt és ajánlást betartunk, az e-mailben küldött értesítéseinket és a hírleveleinket nem mindenki kapja meg. Ilyenkor az esetek jelentős hányadában a spam (kéretlen levelek) mappában kell őket keresni.
Ha az e-mail címünket felveszi a címjegyzékbe, illetve hozzáadja a megbízható feladók listájához, ez valószínűleg nem fog megtörténni, mert jelzi a levelezőnek, hogy az info@orango.hu címről érkező leveleket megbízhatónak tartja. Ha már a spam vagy kéretlen levelek mappában találta az e-mailünket, akkor viszont előbb az e-mail fölött a "Nem spam" gombra kell kattintania.
Elmagyarázzuk és mutatjuk, hol találja a megfelelő gombokat és linkeket.

Válassza ki, milyen e-mail címmel regisztrált, vásárolt vagy iratkozott fel a hírlevelünkre!

Gmail

Freemail

Citromail

Gmail: Hozzáadás a címtárhoz

Miután megnyitotta az e-mailt, az e-mail fejlécében jobb oldalon keresse a lefelé mutató nyilacskát, kattintson rá, majd kattintson az "Orango.hu hozzáadása a címtárhoz" lehetőségre. A lenti ábrán mutatjuk.

 

Freemail: címtárba mentés

Az e-mail megnyitása után kattintson az e-mail fejlécében a feladó e-mail címére, jelen esetben az info@orango.hu-ra, majd válassza a Címtárba ment lehetőséget. Ha az e-mailt nem találja, akkor az valószínűleg a spam mappába érkezett. Ebben az esetben előbb kattintson a Nem spam feliratú gombra az e-mail fejléce fölött, majd utána mentse a címünket a címtárba az előbb leírt módon. A lenti képeken mutatjuk.

Ha a beérkező levelek mappában találta az e-mailt:

 

Ha a spam mappában találta az e-mailt, akkor előbb kattintson  a Nem Spam gombra.

Citromail: Felvétel a címjegyzékbe

Az e-mail megnyitása után az e-mail fejlécében kattintson a Felvétel a címjegyzékbe linkre. Ha az e-mailt nem találja, akkor az valószínűleg a Kéretlen levelek mappába érkezett. Ekkor előbb kattintson a Nem Spam, majd a Felvétel a címjegyzékbe gombra.

Ha nem találja a levelünket a beérkezett mappában, keresse a Kéretlen levelek között:

Majd kattintson a Nem Spam, majd a Felvétel a címjegyzékbe gombra

Tartalomhoz tartozó címkék: hír